Demirer Grubu

GRUBUN lokomotif şirketi DEMİRER İNŞAAT A.Ş. 55 yıllık faaliyet tecrübesi ile inşaatlarda kalite ve hız sağlayan ileri teknolojileri kullanan, "NATO Güvenlik Belgesi" ve "A Grubu Limitsiz Müteahhitlik Karnesi"ne sahip olmuş seçkin inşaat firmaları arasında yer almaktadır. Şirket bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında toplam kapalı inşaat alanı 3.200.000 m2‘yi bulan 16.000‘in üzerinde konut, ticaret ve alışveriş merkezleri, okul ve çeşitli kamu binaları inşa etmiştir. DEMİRER İnşaat Grubuna dahil diğer şirketlerin inşaatları ile birlikte bu rakam, 20.000 konut ve toplam 4.000.000 m2 kapalı inşaat alanına ulaşmaktadır.

DEMİRER Grubu müteahhit olarak yurt içinde bugüne kadar T.C. Toplu Konut idaresi, T.C. Bayındırlık Bakanlığı, Emlak Bankası, çeşitli Belediyeler, Kooperatifler ve özel sektörde yer alan şirketlere vermiş olduğu hizmetlerin yanında kendi yatırımı ile 1.000’in üzerinde Toplu Konut üretmiştir.

Müteahhitlik hizmetlerinin yanında proje danışmanlığı, proje hizmetleri, proje yönetimi ve Türkiye’de yatırım yapacak yabancı firmalara proje geliştirme hizmetleri vermektedir.